top of page
Grillad stek

Om oss
Herr Grillman

VI KOMMER TILL DIG OCH GRILLAR

Mitt namn är Daniel Olsson och jag har drivit grillcatering sedan 1999. Jag är i grunden utbildad styckare och charkuterist och har sedan 1993 arbetat med kött och chark.

 

Året 1999 slog jag mig in i matbranschen och tillsammans med en kollega startade vi företaget Vildmarksgrill vilket gick ut på att vi grillade helgrillade djur och viltkött till en del av Örebro kommuns aktiviteter. Under åren har jag med hjälp av mina medarbetare hunnit med en hel del fester och evenemang vid sidan av mitt charkuteriarbete. 2017 bestämde jag mig för att driva grillcatering på heltid och på så sett utarbetades företaget Herr Grillman.

 

Herr Grillmans affärsidé är att med passion kunna grilla god, väl tilltagen mat och med en upplevelse få ert evenemang att bli fantastiskt. Det viktigaste för oss på Herr Grillman är att maten vi gör ska smaka gott och vara väl tilltaget. Vi värdesätter service och ser alltid till att lyssna på kundens önskemål. Har ni egna idéer för att göra ert evenemang bättre så brukar det aldrig vara några problem. Vi har lång erfarenhet så inga frågor är för dumma för att ställa! Boka grill och få som du vill!

 

Vi finns i Örebro men kan ta oss till fler platser. Tveka inte att höra av er till oss med din förfrågan. 

Daniel med medarbetare

bottom of page